Johans fordon

johans fordon

Johan Anderblad tar reda på fakta och svarar på barnens frågor om olika fordon. Vi tittar närmare på tre bra saker med varje fordon. Johan Anderblad undersöker fordon som jobbar. Vi tittar närmare på tre bra saker med varje fordon. Del 7 av Traktor. Med hjälp av bildprojektor och aktivitetsbilder samtalar jag med barn och familjer om allt som rör text, bild, brandbilar och polisbilar. Och såklart svarar på frågor om alla TV-program jag varit med i på SVT. Allt från Bolibompa till Johans fordon. För vuxna berättar jag gärna om skrivande, kreativitet, barn och meditation.

Johans fordon Video

Pekbok Med Fordon johans fordon Sök författare Logga in. För vuxna berättar jag gärna om skrivande, kreativitet, barn och meditation. Rössner mer om detta på johananderblad. Huvudpersonen i böckerna, Bojan, älskar alla fordon, och birka cruises gör hans mamma Bibbi också. Vi ser fram mot er kontakt.

Johans fordon - var mycket

Huvudpersonen i böckerna, Bojan, älskar alla fordon, och det gör hans mamma Bibbi också. Med hjälp av bildprojektor och aktivitetsbilder samtalar jag med barn och familjer om allt som rör text, bild, brandbilar och polisbilar. Kontakt Välj Kontakt i menyn för att hitta rätt person för just ert ärende. Dela och skriv ut. Allt från Bolibompa till Johans fordon. Vilken tur att hon jobbat som både brandman och polis och är expert på alla utryckningsfordon!: Vi ser fram mot er kontakt.

Share your thoughts

0 Replies to “Johans fordon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *