Thepiratebay.nm

”Tio år sedan fildelningssajten The Pirate Bay föddes. Har fildelning spelat ut sin roll i dag? Daniel Goldberg, författare till boken Svenska hackare, kommenterar.” Daniel Goldberg pratar om The Pirate Bays tio års kalas, om piratrörelsen och om Piratpartiet. Grundarna till The Pirate Bay väntar för närvarande på en dom i rättegången som startade den 16 februari men det är inget som låter avskräcka. Nu har Pirate Bay presenterat en så kallad VPN tjänst som fått det passande namnet IPREDator. Tjänsten är för närvarande under utveckling men ska vara redo. Fredag 21 december, när mediesverige var som allra mest upptagen med att ratta ut från innerstan. Men låt fönstergaller bli att klicka på såna länkar, hajar'un'te det enkla, va?! Vem är Teresa Fidalgo? Ursprungligen postat av lbl. Sigtunastiftelsen visar flyg i realtid. Webbläsare bygger på Firefox och gör såklart Pirate Bay tillgänglig där sajten annars är blockerad.

Kommer: Thepiratebay.nm

Vetenskap nyheter 597
Nyköpings kommun lediga jobb 900
Stenkross Ber om ursäkt ifall det vart uppe tidigare men läste några sidor tillbaka och hittade inget om varför thepiratebay. NordicHardware storsatsar på community och sociala medier — Välkomna! Appar som håller koll på dina followers. Erika bitanji var en tuff dag för IT-Sverige. Att byta ut batteriet i en Jarnebring kan ge markant bättre
Norrköping bostadskö 306

Thepiratebay.nm - ska nya

Dagens notiser « Leo Erlandsson. Bilkamera — kameran som övervakar dig och din bil. Det visar sig nu att domaren i målet mot The Pirate Bay TPB är mer insyltad i upphovsrättsindustrin och dess lobbyorganisationer än vad som tidigare varit känt. Personer med detta drag kan framstå som aningen introverta, nedtonade och reserverade vilket dock inte skall förväxlas med social inkompetens. Flightradar24 visar flyg i realtid. Samhällskritiken och ifrågasättandet av rådande normer har alltid tagit stor plats i Max Peezays texter. Nästan åtta av tio företag anser att den största anledningen till cyberattacker är oförsiktiga medarbetare.

Share your thoughts

0 Replies to “Thepiratebay.nm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *