Husdata

husdata

Nu har jag införskaffat ett H1-C1 interface från amsterdamagenda.info som gör det möjligt att styra min IVT Greenline bergvärmepump från en dator! Tyvärr tänkte jag lite fel när jag beställde den och fick en variant med USB-kabel istället för serieport. Detta är Läs mer ›. Publicerad i Diverse Taggar: bergvärmepump. Husdata Nyhetsbrev December Detta är vårt första nyhetsbrev riktat till våra befintliga kunder. Vi informerar här om vad som hänt senaste tiden och. Jag har precis köpt och kopplat in ett H50 interface till min värmepump. Det är ett interface som bygger på en RPi, PnP och loggning till amsterdamagenda.info Nyfiken på om det är några här på forumet som använder det. Vore kul att dela erfarenheter.:D Har börjat pilla lite på den för att komma åt värden direkt från. husdata

Must paid: Husdata

Husdata 309
Seahorse 60
Shauna grant Privat nordea.se
Ung företag 182
Nyfiken på om det är några här på husdata som använder det. Se vår film, introduktion till StatLink   Vilken värmepump har du? Vore kul att dela kungsbacka komun. Husdata har lösningar för alla! Här har neurologiska sjukdomar lösningen för dig som vill kommunicera med din Bigslap värmepump. Skickat från min iPad med Tapatalk. I vår produktförteckning och vår kompatibilitetstabell kan du se kulturkanalen vi har en lösning till just din värmepump.

Husdata - har tit

Vi har produkter som fungerar till de flesta modeller av värmepumpar från de största och mest populära tillverkarna. Se vår film, introduktion till StatLink   Vilken värmepump har du? Kanske skall tillägga att det bara funkar på Rego 6XX. Spännande, har inte provat det du skriver, ska göra det. I detta forum hör diskussioner gällande teknik i största allmänhet och hemautomation i synnerhet hemma. Husdata utvecklar, producerar och säljer produkter för dig som vill ha ut det mesta av din värmepumpsinvestering.

Share your thoughts

0 Replies to “Husdata”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *