Skillinge diversehandel

skillinge diversehandel

En butik som inte liknar något annat. Här hittar du kläder, mattor, fågelholkar, franska sammetskappor, salladsslungor, engelska handgjorda herrskor, smycken, väskor, bord, fågelbad, trädgårdsbänkar, livbojar, cashmeretröjor, spanska ridstövlar, olivoljor Och massor med klänningar! För fest och gala, för arbete och. Skillinge Diversehandel ligger i Skillinge och säljer märken som Two Danes, Guitare. Läs mer om Skillinge Diversehandel och andra svenska klädbutiker på amsterdamagenda.info Linneskjortor för henne, Fjärilslåda av Sam Stigsson, Väskor från Bretagne, Vändbara kjolar Och mycket, mycket, mycket mer Varmt Välkomna!

Skillinge diversehandel - har snart

Ingela är uppvuxen på Österlen men bodde länge i Stockholm. Mångkonstnären Ingela Johansson Rosander har förvandlat ett nedgånget snickeri i Skillinge till både en diversehandel och ett personligt hem. Vad sägs om en elgitarr, en salladsslunga eller en fez? Mattor, böcker och konst ger värme, atmosfär och gör ditt hem intressant. Även köksbordet har Ingela ritat själv, medan stolarna kommer från mammans föräldrahem. Och så hittar jag en …. En tvärgata upp ligger Skillinge Diversehandel. Och så hittar jag en …. Det sandfärgade huset trimmed pussy omgärdat av ett staket svårläkta sår engelskt rött. Gör stilleben av dina dustin home butik saker. Missa inte vårt  nyhetsbrev  med recept, Hur mycket pengar finns det i sverige, hemma hos och tävlingar! På senare tid har diversehandeln slukat allt mer av boendeytan. Ingela är uppvuxen på Österlen men bodde länge i Stockholm. skillinge diversehandel

Skillinge diversehandel - behovet mellan

I Skillinge diversehandel som ligger i Skillinge i Simrishamns kommun. Nu både bor och arbetar hon i mysiga Skillinge, där hon också har en underbar trädgård. Mixa efter tycke och smak , var inte ängslig. Mångkonstnären Ingela Johansson Rosander har förvandlat ett nedgånget snickeri i Skillinge till både en diversehandel och ett personligt hem. Möblera inte längs med väggarna! Köksluckorna är egen design och tillverkade av ett snickeri i trakten.

Share your thoughts

0 Replies to “Skillinge diversehandel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *