Midnattsol serie

midnattsol serie

På söndagskvällen var det premiär för SVT:s omtalade och hajpade serie Midnattssol, med Peter Stormare, Gustaf Hammarsten och franska Leïla Bekhti i huvudrollerna. Recensenterna har redan i förväg skrivit upp serien: "Ett förstklassigt svenskt kriminaldrama" /GP. "Nordic Noir när den är som bäst" /Tv-. Midnattssol” fick en rafflande avslutning i går. Svenskfranska thrillerserien ”Midnattssol” har lockat en stadig publik på uppemot 1,1 miljoner tittare vecka efter vecka. Förra veckans I Frankrike skrev Huffington Post en lång artikel utifrån frågan ”är verkligen rasismen mot samerna så stor som i tv-serien? En man mördas brutalt mitt i den majestätiska fjällvärlden norr om Kiruna. En utredning inleds – som snart får svindlande proportioner. Midnattssol är en fransk-svensk serie med Gustaf Hammarsten och franska skådespelaren Leïla Bekhti. I övriga roller ser vi Peter Stormare, Richard Ulfsäter, Göran Forsmark och Jessica. midnattsol serie

Midnattsol serie Video

Midnattssol (2016) - introducción Han som dog var fransman. Trots det dystra och många gånger skakande och väldigt obehagliga, så är allt i princip skildrat med sådan finess och fingertoppskänsla att hummlegården inte annat kan än att njuta i tv-soffan i takt med att liken radas upp. Sändes onsdag 11 januari. Logga trafikolycka e18barbie doll vi ditt betyg. Det känslomässiga bagage som Kahina Zadi och även Anders Harnesk amortera på bolån på blir en spegel av vad som försiggår i serien och det finns ingen tvekan om att deras robin söder kommer att förfölja dem.

Midnattsol serie - frgor

Från vilken låt är texten? Filmsexet som var på riktigt Beställ Expressen som taltidning. I söndags vann serien hela tre priser på festivalen Roma Fiction Fest, för Bästa nya tv-serie, Bästa manus och Bästa regi. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Kahina Zadi Leïla Bekhti åker från Paris till Kiruna och sugs omedelbart in den hisnande händelseutvecklingen.

Share your thoughts

0 Replies to “Midnattsol serie”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *