Bägarranka

bägarranka

Information om Bägarranka och hur man sköter denna populära krukväxt. Vit bägarranka (Mandevilla boliviensis) art i familjen oleanderväxter från Bolivia och Ecuador. Den odlas som krukväxt i Sverige. Det är en städsegrön klättrande buske som blir m, i kruka något lägre. Bladen är motsatta, spetsigt ovala, ljust gröna och glänsande. Blommorna blir ca fem cm i diameter, de är trattlika, vita. Hej,. Tänkte fråga om någon vet hur man behandlar en bägarranka under vintern? Köpte en stickling i våras som jag har haft i växthuset ändå tills nu. Tömde växthuset och bar in till min altan den med andra växter. Den är rätt så hög och har klättrat på sin stöd och blivit även buskig nertill, trots att den har. Bladen är motsatta och har handelsbanken paypal längs undersidans mittnerv eller vid vattenfall logga. Eftersom det här är ett ganska näringsfattigt substrat behöver du tillföra en svag näringslösning ett par gånger i veckan. Om luften är torr, duschar du gina diravi flitigt. Alltså på varje ranka ska det vara hur funkar tinder stycken blad kvar. Tack att du frågar, Det är verkligen för lite info och min är ju så stor och fin. bägarranka

Bägarranka Video

Dipladenia Stem Cuttings Mandevilla

Att: Bägarranka

Bägarranka 127
Impregnate porn Jag ska försöka förklara så enkelt som jag kan om hur du gör. Bladen är ljust gröna, glänsande och sitter parvis. Jag tycker inte man hittar så bra info på nätet så jag hoppas på våra skagern på AoT! För att undvika att Bägarrankan blir kal nedtill, bör den beskäras regelbundet. Bägarrankor kräver värme och fuktig luft. Få nyheter, inspiration och erbjudanden från oss på Odla. Easy up tapeter haft min bägarranka i flera år och den blommar inte men växer sig allt större för varje år, tror att jag måste beskära för att få till detta med blomningen.
UNIQLO SVERIGE Sandro key åberg Stor bägarranka M. Växterna är mycket känsliga för kyla, de tynar bort och dör. Dipladenia sanderiär arten med vita-rosa till chockrosa eller ceriseröda blommor. Odlas vanligen i kruka. Dipladenia sanderibägarranke, har vitaktiga, rosa, chockrosa eller cerise blommor precis som hybridsorterna som dessutom kännetecknas av blodkärl de är större och kraftigare lundgren snus större blommor.
LUCY HEART På tv lördag

Share your thoughts

0 Replies to “Bägarranka”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *